

Du trenger:
400g Søtpotet
3 ts Chiafrø
1/2 ts Salt
3 ss Evoo.(ektra virgin oliven olje)
200g Spelt hvetemel
150g Spelt sammalt hvete
Slik gjør du:
Skrell og skjær søtpotet i grove biter. Legg i en ildfast form og hell litt olje over bitene.
Bak denne i ovnen på 200c i ca 1,5 time. Pass på at den ikke blir brent. Du kan godt dekke til med aluminiumsfolie. La dette så avkjøles helt ned.
Ha så dette i en food prosessor og ha resten av ingrediensene i. Kjør til en fast deig.
La deigen hvilde en times tid i kjøleskapet.
Kjevle ut til tynne lomper og stek i en tørr panne til de er gyldne på hver side.
Legg de i et rent kjøkkenhåndkle og pakk de inn.
Det hender de fort kan bli litt harde, men da bruker jeg de bare som knekkebrød/flatbrød. Kjempegodt alternativ til vanlig knekkebrød.